ANKARA / MAMAK - Şehit Arslan Kulaksız Anaokulu

Nis

Ata’mız, 17 Ekim 1922 yılında Bursa’da kendisini karşılayan çocuklara “Küçük hanımlar, küçük beyler!
Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz"diyerek seslenmiştir.
Geleceği emanet ettiği bu küçük hanımlar ve küçük beylere TBMM’mizin açılışıyla egemenliğin millete geçtiği gün olan  23 Nisan’ı bayram olarak armağan etmiştir. Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin  açılışı, Milli Egemenliğimizin 104. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anarak coşkuyla kutladık. Teşekkür ederiz sevgili Atam.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferimizi coşkuyla kutlarken Cumhuriyetimizin kurucusu, Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atattürk ve Çanakkale Şehitlerimizi saygı ve rahmetle andık.

Mrt

7 Mart  2024 saat 10:10 Tüm yurtta gerçekleştirilen deprem tatbikatını okulumuzda gerçekleştirdik.

Mrt

Üç Kuşak İstiklal Marşını Okuma Yarışmasınında okulumuzdan Burcu öğretmenimizin öğrencisi İpek Arslan ilçe birincisi olarak Mamak İlçesini ilde temsil edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencimiz İpek Arslan'a başarılar diliyoruz.

Mrt

Dört yaş Şirinler Anasınıfımız büyüyünce devralacaklar mesleklericanlandırarak öğrendiler. Miniklerimize ve Nebahat ÖN öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi şubat ayı planı dahilinde okulumuz 2D sınıfının hazırladığı  ‘’Atasözleri ve Deyimler Canlanıyor’’ sergimizi ziyaretlerinden dolayı şube müdürlerimiz Hatice AKMAN, Şahsenem DÜZGÜN, okul müdürümüz Hakan ÇINAR, müdüryardımcılarımız Hatice VAROL, Fırat ÖZBEK ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunduk. Bir daha böyle acıların yaşanmaması temennisiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılının 1. dönemini başarı ile tamamladık. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Öğrencilerimiz ilkyardım eğitimi aldılar. Eğitimi veren öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Etkinlikleri Projesi dahilinde ‘’Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma’’ yarışması sonucunda birinciliği 2D sınıfından Hülya AKBAY öğretmenimizin öğrencisi ve 3B sınıfından Aslıhan KAYA öğretmenimizin öğrencisi paylaştılar. Birinci olan öğrencilerimize katılım belgelerini okul müdürümüz Hakan ÇINAR ve yazar Şair Anne Sultan DOKGÖZ birlikte verdi. Hülya AKBAY ve Aslıhan KAYA öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimiz üç boyutlu izledikleri sinema ile keyifle anlar yaşadı. Etkinliği düzenleyen okul idaremize teşekkür ederiz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda yazar etkinliği gerçekleştirdik. Yazar Şair Anne Sultan Serdar Dokgöz çocuklarımıza masal anlattı ve kitaplarını imzaladı. Çocuklarımızın sorularını cevaplayarak güzel bir gün geçirmelerine vesile oldu.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anaokulumuz kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

4 Yaş Şirinler Anasınıfı ''Uzay'' etkinliği ile gezegenleri ve uzayı tanıdılar. Etkinliği düzenleyen Nebahat ÖN öğretmenimize ve Şirinler Anasınıfımıza teşekkür ederiz.

Ara

Şirinler Anasınıfımızın hazırladığı Yerli Malı Haftası etkinliği. Etkinliği düzenleyen değerli öğretmenimiz Nebahat ÖN'e teşekkür ederiz.